Bergen op Zoom - Antwerpsestraatweg

Altijd als eerste op de hoogte!?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn? Download dan De BouwApp! Hier vind je alle informatie over het project. Zoek op 'Bergen op Zoom - Antwerpsestraatweg', druk op het sterretje om automatisch een melding te krijgen bij nieuwe berichten.

 

Let op: De BouwApp zoals hier onder is enkel om de laatste berichten te kunnen lezen, en biedt geen mogelijkheid om het project te volgen. Wil je het project op de voet volgen en dus meldingen te ontvangen? Dan moet je eerst De BouwApp  downloaden in de apple of google appstore. Om de berichten van de BouwApp op deze pagina te lezen, kan het zijn dat je eerst op 'akkoord' moet klikken in onderstaande balk.

De riolering van de Antwerpsestraat weg is aan vervanging toe. De materialen zijn op en het riool kan het water bij hevige buien niet meer aan. Daarom wordt het riool tussen de Erasmusstraat en Stalenbrug vervangen. Tegelijk biedt dit de kans om het gebied opnieuw in te richten. In het najaar van 2022 zijn deze werkzaamheden gestart. Dit nadat we de omgeving uitgebreid hebben gevraagd wat zij van hun straat vinden.

Koffiemoment in de informatiekeet

Na de zomer organiseren we weer een koffiemoment in onze informatiekeet aan het Juvenaatplein. Onze projectleider, uitvoerder en omgevingsmanager zijn aanwezig. Houd De BouwApp in de gaten!

Eerdere nieuwsbrieven vind je hier onder