Bergen op Zoom - Antwerpsestraatweg

De riolering van de Antwerpsestraat weg is aan vervanging toe. De materialen zijn op en het riool kan het water bij hevige buien niet meer aan. Daarom wordt het riool tussen de Erasmusstraat en Stalenbrug vervangen. Tegelijk biedt dit de kans om het gebied opnieuw in te richten. In het najaar van 2022 zijn deze werkzaamheden gestart. Dit nadat we de omgeving uitgebreid hebben gevraagd wat zij van hun straat vinden.

Koffiemoment in de informatiekeet

Donderdag 20 april houden we weer een koffiemoment in onze informatiekeet aan het Juvenaatplein. Onze projectleider, uitvoerder en omgevingsmanager zijn aanwezig. Iedereen met vragen kan dan tussen 10 en 12u binnenlopen.

In 2023 plannen we regelmatig nieuwe koffiemomenten. Houd De BouwApp in de gaten!

Altijd als eerste op de hoogte!?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn? Download dan De BouwApp! Hier vind je alle informatie over het project. Zoek op 'Bergen op Zoom - Antwerpsestraatweg', druk op het sterretje om automatisch een melding te krijgen bij nieuwe berichten.

 

Let op: De BouwApp zoals hier onder is enkel om de laatste berichten te kunnen lezen, en biedt geen mogelijkheid om het project te volgen. Wil je het project op de voet volgen en dus meldingen te ontvangen? Dan moet je eerst De BouwApp  downloaden in de apple of google appstore.