Nieuwsgierig aan welke projecten ik meewerk en heb afgerond? Hier onder zie je ze op een rij. Ook vind je hier een overzicht van opdrachtgevers en partners. Ben je een bewoner en wil je meer weten over een project? Dan kan je alle informatie vinden via deze pagina.

Collega's worden?

Ik ben op zoek naar een tijdelijke (met mogelijkheid tot vast) collega!

Voor de maanden (juli) augustus tot en met november zoek ik versterking (data in overleg, inwerken half/eind juni). Ben jij als zzp’er op zoek naar een parttime opdracht binnen de (project)communicatie? Heb je affiniteit me communicatie en denk je probleemoplossend? Dan ben ik op zoek naar jou!
Voor minimaal 3u in maximaal 16u in de week ben ik op zoek naar een helpende hand.👋🏽

Wat is omgevingsmanagement?
Als omgevingsmanager ben ik gedurende projecten in het openbaar gebied de schakel tussen opdrachtgevers (gemeenten, aannemers, netbeheerders) en de (directe) omgeving. Door belanghebbenden tijdig en volledig van heldere informatie te voorzien en vragen vlot te beantwoorden, weet de omgeving wat ze kunnen verwachten tijdens, vaak ingrijpende en ‘onzichtbare’, werkzaamheden. Op deze manier is de uitvoering van het werk voor zowel de omgeving als opdrachtgever en aannemer een stuk aangenamer!

Wat ga je doen?
Minimaal 3 uur
Je neemt de telefoon aan, checkt dagelijks de mail en staat bewoners/ondernemers te woord. De melding zet je door naar de desbetreffende verantwoordelijke (ik zorg er voor dat jij en alle opdrachtgevers/aannemer elkaar kennen) en houd je bij in een lijst.

Uitbreidbaarheid tot 16 uur
Heb je zin in meer dan 3 uren? Dat kan in overleg! Hierbij kan je denken aan niet enkel meldingen doorzetten, maar ook terugkoppeling te ontvangen van de verantwoordelijken en dit terug aan de bewoner of ondernemer te melden. Het schrijven van brieven is iets wat ook tot een uitgebreid takenpakket kan behoren!

 

Past deze opdracht bij jou?

De opdracht is erg flexibel in te zetten. Zowel begin als eindperiode en het aantal in te vullen uren en taken zijn in overleg! Enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op en ik ga graag in gesprek met je!

✔️Checklist 'past deze opdracht bij mij?'

Geduldig, geordend, flexibel, meedenkend, probleemoplossend, enthousiast.

Vind jij jezelf (in meer of mindere mate, want laten we eerlijk zijn, niet iedereen is hier een kei in ;)) in deze woorden, dan is een belletje zéker de moeite! 

Opdrachtgevers aan het woord

"Sarie staat voor daadkracht, duidelijkheid, snelheid en heldere communicatie. Precies wat wij zoeken bij een omgevingsmanager!"

- Patrick Snijders, projectleider

Gubbels Bedrijven


Opdrachtgevers

Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor Baas bv voor diverse civieltechnische projecten in Brabant en Zeeland /Zuid-West Nederland
Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor DNWG in heel Zeeland. Dit voor civiele werken en herinrichtingen
Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor de gemeente Bergen op Zoom in Fort Zeekant, Bergse Buren en Park Belvedere
Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor  Gubbels civiele techniek en herinrichting in de provincie Brabant
Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor onbegrensdzeeuwsvlaanderen
Sarie Steenbergen Omgevingsmanager voert omgevingsmanagement uit voor Rijkswaterstaat Zeeland Zee en Delta

Samenwerkingen

Bij nagenoeg ieder project werk ik samen met De BouwApp. Dit is een gebruiksvriendelijke app waarbij ik belanghebbenden makkelijk kan informeren of input kan vragen. Elk project heeft zijn eigen pagina waardoor ik transparant en gericht kan communiceren met de omgeving.