Over Sarie


Al vanaf jongs af aan ben ik gek op het samenbrengen van mensen -als kind was ik al ondernemend- en het bouwen van (virtuele) huizen, dorpen, straten en pretparken. Niet gek dat mijn familie altijd dacht dat ik een sociaal en creatief beroep zou uitoefenen. Toen eenmaal het moment van studiekeuze aanbrak, ben ik gevallen voor de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie met het idee dat ik daarmee toch echt kon bepalen hoe een hele nieuwe woonwijk wordt ontwikkeld. Na de opleiding vlot te hebben doorlopen, heb ik in 2016 mijn diploma behaald en ben ik van het mooie Breda terug naar het fijne Hulst verhuisd.

De jaren nadat ik mijn diploma op zak had, ben ik gaan ontdekken waar ik energie van krijg en waar ik in kon ontwikkelen. Zo ben ik terecht gekomen bij een woningcorporatie als onderzoeksmedewerkster, en heb ik mogen proeven hoe plannen planologisch worden opgesteld. Kort daarna werd het voor mij duidelijk dat ik beroepsmatig vrij weinig deed met het sociale en creatieve, wat juist zo typerend voor mij is.
Het vak omgevingsmanagement werd het voor mij. Met dit vak kan ik de brug slaan tussen de omgeving, opdrachtgever en andere stakeholders. Sinds 2019 heb ik kennis en kunde als omgevingsmanager en is dit waar mijn kracht ligt: de verbindende factor zijn tussen de werken in de openbare ruimte en iedereen die maar betrokken is. 

Het creatieve in mij vind je terug in de opmaak van mijn producten. Als opdrachtgever mag je er van uit gaan dat alle communicatie op een heldere manier is opgesteld, op de juiste infokanalen terug te vinden is en dat alle informatie op een visueel aantrekkelijke manier is weergegeven. Op deze manier wordt de boodschap op een positievere manier aangenomen. Voorbeelden van projecten en informatievoorziening kun je vinden onder de kop projecten.

Wil je meer over mij weten of de mogelijkheid tot een samenwerking bespreken? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik hoop het aanspreekpunt van je volgend project te mogen zijn!