Hulst - Gentsestraat

De gemeente Hulst start op woensdag 5 oktober met de herinrichting van de Gentsestraat. Van gevel tot gevel wordt de straat voorzien van nieuwe bestrating. 

Door in fases te werken, houden we het gebied zo begaanbaar mogelijk. Meer informatie kan je terugvinden in de onderstaande nieuwsbrief.

Voorafgaand aan de herinrichting heeft DNWG gezorgd voor de aanleg van nieuwe elektrakabels en gasleidingen en zijn enkele huisaansluitingen voor het water vervangen. Hierdoor kan het gebied er ook onder de grond weer jaren tegen aan.

Gemeente Hulst - Startbrief

Altijd als eerste op de hoogte!?

Download De BouwApp en zoek op Hulst - Gentsestraat. Als je op het sterretje drukt, wordt het project als favoriet opgeslagen en ontvang je vanzelf een melding als wij nieuwe informatie plaatsen.

Let op: De BouwApp zoals hier onder is enkel om de laatste berichten te kunnen lezen, en biedt geen mogelijkheid om het project te volgen. Wil je het project op de voet volgen en dus meldingen ontvangen? Dan moet je eerst nog  De BouwApp  downloaden in de appstore.

 

Werkzaamheden DNWG Afgerond

Vooruitlopend op de herinrichtingswerkzaamheden van de gemeente Hulst heeft H4A, in opdracht van DNWG, kabels en leidingen vernieuwd in de Gentsestraat. In de afgelopen twee maanden zijn de kabels vervangen en is iedereen aangesloten op het nieuwe netwerk en alles werkt naar behoren. Op 3 augustus is het gebied weer opengesteld.

 

DNWG - Brieven