Westdorpe

Werkzaamheden aan de kabels en leidingen

Nieuwsbrief Augustus

Op donderdag 5 augustus hebben aanwonenden de zomernieuwsbrief ontvangen. In deze brief laten we weten hoe het gaat met het afronden van fase 1, onze vakantie en de opstart van fase 2. 

Nieuwsbrief Juni

Dinsdag 15 juni hebben aanwonenden de nieuwsbrief van juni in de brievenbus ontvangen. Hier in kan je terug lezen waar we momenteel mee bezig zijn en wat je de komende tijd kunt verwachten.

In april 2021 zijn er in Westdorpe tussen de Graafjansdijk A 187 en Graafjansdijk B 75 werkzaamheden gestart aan het kabels- en leidingennetwerk. Deze werkzaamheden worden in opdracht van DNWG uitgevoerd. Aannemer Baas bv voert de werkzaamheden uit. Gedurende deze werkzaamheden zal de Graafjansdijk gedeeltelijk niet bereikbaar zijn voor het verkeer. 

Benieuwd wat er precies gaat gebeuren?
Het algemene informatiefilmpje is te zien via https://www.youtube.com/watch?v=xHNDMqKc4hI

Altijd als eerste op de hoogte!?
Download De BouwApp en zoek op Westdorpe. Als je op het sterretje drukt, wordt het project als favoriet opgeslagen en ontvang je vanzelf een melding als wij nieuwe informatie plaatsen.

Nieuwsbrief Mei

Woensdag 12 mei hebben aanwonenden de nieuwsbrief van mei in de brievenbus ontvangen. Hier in is onder andere te lezen dat de werken zeer soepel verlopen en dat er een uitbreiding van het werk is. 

Startbrief