Zoutelande - Duinweg

Volg het project op de voet

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Download dan gratis De BouwApp. Zoek in de app op Zoutelande - Duinweg en druk op het sterretje. Zo is het project als favoriet opgeslagen en ontvang je vanzelf een melding zodra wij nieuwe informatie plaatsen!

De BouwApp pagina is ook te bezoeken via https://debouw.app/projects/zoutelande-duinweg . Let op: bezoek je de website, dan werkt de favorietenfunctie (nog) niet. 

Nieuwsbrieven

In 2022 is in Zoutelande de herinrichting van de Duinweg en omgeving begonnen. Hierbij vervangt DNWG oude kabels en leidingen. De gemeente Veere voert tegelijkertijd werkzaamheden uit aan de riolering en zorgt voor de nieuwe inrichting van het gebied. De wegen en openbare ruimte krijgen hierbij een nieuw uiterlijk. Vragen? Sarie is aanspreekpunt voor deze werkzaamheden.

Uitvoering gestart

In januari zijn de werkzaamheden opgestart. De werken worden gefaseerd uitgevoerd. Meer informatie kan je teruglezen in de nieuwbrieven verderop op deze pagina.

Voorbereiding - Definitief Ontwerp

Het ontwerp  is op 14 juli gepresenteerd aan belanghebbenden. Na de laatste input, is onderstaand ontwerp sinds eind augustus echt definitief. Details zoals type straatwerk en precieze inrichting worden nog verder afgestemd; het ontwerp gaat over de grove lijnen zoals rijbaanbreedtes en ruimte voor voetgangers en fietsers.

Wil je het definitief ontwerp nog eens zien? Dat kan. Hier onder zijn de tekeningen ingevoegd. Klik op het plusje in de tekening om in te zoomen.

Ontwerp

Vanuit de gemeente Veere zijn de direct aanwonenden betrokken bij het voorlopig ontwerp. Het voorlopig ontwerp is hier te vinden. Reageren was mogelijk tot donderdag 10 juni.

Om de uitvoering van deze werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten lopen, willen we graag weten hoe de situatie in de grond is. Dit komen we te weten door het graven van zogenoemde proefsleuven. Het graven van de proefsleuven is medio mei uitgevoerd.